Як боротися з вологістю? Види гідроізоляційних матеріалів для будівництва та ремонту.

з 01.10.2021
Как бороться с влажностью? Виды гидроизоляционных материалов для строительства и ремонта.

Захист від руйнівного впливу води та вологості — необхідність при будівництві чи ремонті фундаментів, басейнів, відкритих балконів та терас, фонтанів, санвузлів тощо.

Щоб визначити який вид захисту від води вам потрібен, врахуйте:

  • тип мінеральної поверхні, на яку наноситимете матеріал, а саме: бетон, цегляне мурування, цементно-піщана штукатурка, стяжка тощо;

  • кут нахилу поверхні: вертикальна, горизонтальна, похила;

  • розміщення: гідроізоляція зовні чи всередині приміщення;

  • необхідний рівень захисту: при постійному, періодичному зволоженні чи при гідростатичному тиску водяного стовпа.

Існує безліч варіантів класифікації гідроізоляційних матеріалів, але найзручніший — за способом нанесення:

  1. Фарбувальні — представлені у вигляді рідких мастик, що наносяться на поверхню тонким шаром, без швів.

  2. Штукатурні — замазки, штукатурки та шпаклівки, які можна наносити 2 способами: ручним та методом торкретування, коли розчин під великим тиском подається на поверхню.

  3. Обклеювальні — вид, що передбачає наклеювання рулонних матеріалів: руберойду, полімеризованих бітумних продуктів на основі склотканини й поліестеру та інших на поверхню у декілька шарів.

  4. Литі — відносять бітум, асфальтобетон, полімерні суміші, поліуретанові суміші, що переважно потрібно спочатку нагріти, а потім вже розливати розчин на горизонтальну або похилу поверхню. Для вертикальних — матеріал заливають у щілини, тріщини та шви.

  5. Просочувальні — використовують для гідроізоляції пористих поверхонь: бетонних плит й блоків, азбестоцементних листів та труб, блоків з вапняку, інших.

  6. Ін'єкційні — різноманітні піни, смоли, полімерні ін'єкційні продукти, гуми, та інші матеріали, якими заповнюють шви та тріщини.

  7. Вмонтовувані — спеціальні гідроізоляційні продукти, такі як: металеві та пластмасові листи, профільні стрічки монтуються до поверхні.

Якщо не хочете витрачайте час — телефонуйте на безкоштовну лінію 080 02 18 266, де отримаєте консультацію, вам допоможуть обрати варіант гідроізоляції, що підійде саме вам та підберуть необхідні матеріали 

Наш сайт за посиланням: https://alkiv.ua/ua/catalog/gidroizolyaciya/

Актуальні новини
Утепление пенопластом — быстрый способ подготовить дом к наступлению холодов
 11-04-2023
В современных реалиях ожидания отопительного сезона заставляет в ускоренном режиме позаботиться об уменьшении потребления электроэнергии, газа и комплексном сохранении тепла в доме.
Материал для высококачественной отделки: виды и особенности гипсовых штукатурок
 11-04-2023
Для выравнивания стен и потолков в помещениях используются штукатурки. Идеально гладкая и прочная поверхность является результатом четкого понимания правил и особенностей выбора строительных материал...
Матеріал для високоякісного оздоблення: види та особливості гіпсових штукатурок
 11-04-2023
Для вирівнювання стін та стель в приміщеннях використовують штукатурки. Ідеально гладка та міцна поверхня є результатом чіткого розуміння правил та особливостей вибору будівельних матеріалів та технік...
Утеплення пінопластом — швидкий спосіб підготувати будинок до настання холодів
 11-04-2023
В сучасних реаліях очікування опалювального сезону змушує в прискореному режимі подбати про зменшення споживання електроенергії, газу та комплексне збереження тепла в оселі.
Что нужно знать о популярном Армстронге
 05-04-2023
Армстронг — это вид подвесных потолков, который получил широкое распространение, особенно для коммерческих помещений.