Як ефективно очистити пістолет від монтажної піни, щоб не довелось міняти деталі чи купувати новий?

з 09.09.2021
Как эффективно очистить пистолет от монтажной пены, чтобы не пришлось менять детали или покупать новый?

Коли ви працюєте з монтажною піною, то вам знайома ситуація, коли навіть після повного використання балона, піна залишається всередині пістолета. Якщо це одноразовий — ви його просто викинете, але якщо використовуєте дорогий професійний інструмент — залишки піни доведеться видаляти.

Щоб легко та швидко усунути залишки поліуретанової піни чи клей-піни, використовують очищувач для монтажної піни, що дозволяє ефективно очистити поверхню та всередині монтажного пістолета і не пошкодити деталі.

Загальні рекомендації як прибрати залишки піни з поверхні та безпосередньо самої трубки пістолета 

Зніміть використаний балон з пістолета. Добре струсніть балон з очищувачем, тоді зніміть захисну кришку і закріпіть насадку-розпилювач на клапан пістолета.

Тримайте балон клапаном вниз.

Рекомендуємо очищувати пістолет для монтажної піни в добре провітрюваному приміщенні.

Нанесіть рідину на сопло та посадочне місце балона, і протріть сухою бавовняною тканиною. Зніміть насадку-розпилювач і прикрутіть балон до пістолета, натисніть кілька разів на важіль, щоб прочистити зсередини пістолет, при цьому струмінь направляйте в бік. Зачекайте 2-3 хвилини та повторно натисніть на важіль монтажного пістолета, щоб остаточно очистити від залишків піни.

Важливо під час роботи з очищувачами дотримуватись правил та техніки безпеки, зазначених на упаковці.

Актуальні новини
Утепление пенопластом — быстрый способ подготовить дом к наступлению холодов
 11-04-2023
В современных реалиях ожидания отопительного сезона заставляет в ускоренном режиме позаботиться об уменьшении потребления электроэнергии, газа и комплексном сохранении тепла в доме.
Материал для высококачественной отделки: виды и особенности гипсовых штукатурок
 11-04-2023
Для выравнивания стен и потолков в помещениях используются штукатурки. Идеально гладкая и прочная поверхность является результатом четкого понимания правил и особенностей выбора строительных материал...
Матеріал для високоякісного оздоблення: види та особливості гіпсових штукатурок
 11-04-2023
Для вирівнювання стін та стель в приміщеннях використовують штукатурки. Ідеально гладка та міцна поверхня є результатом чіткого розуміння правил та особливостей вибору будівельних матеріалів та технік...
Утеплення пінопластом — швидкий спосіб підготувати будинок до настання холодів
 11-04-2023
В сучасних реаліях очікування опалювального сезону змушує в прискореному режимі подбати про зменшення споживання електроенергії, газу та комплексне збереження тепла в оселі.
Что нужно знать о популярном Армстронге
 05-04-2023
Армстронг — это вид подвесных потолков, который получил широкое распространение, особенно для коммерческих помещений.