Які види клейових сумішей знадобляться для теплоізоляції?

з 03.09.2021
Какие виды клеевых смесей понадобятся для теплоизоляции?

Плануєте утеплювати зовнішні стіни будинку чи квартири? Якщо для теплоізоляції фасаду ви обрали мінвату чи пінополістирол (пінопласт), то варто дізнатися чим і як кріпляться ці матеріали.

Важливо: у будь-якому випадку необхідно попередньо правильно підготувати поверхню. Її очищають від пилу, напливів, масляних плям та інших речовин, що зменшують адгезію. В результаті робоча основа повинна бути сухою, міцною і рівною.

Технологія самого монтажу схожа для обох утеплювачів: спочатку приклеюють за допомогою спеціальних сумішей, а тоді додатково закріплюють дюбелями-парасольками. Також, зверху наносять захисний армований шар, що захищає пінопласт/мінвату від води та забезпечує додаткову стійкість. Наступний етап — фінішний декоративний шар.

Будівельні суміші, які використовують під час робіт з утеплення мінватою чи пінопластом — це переважно різні суміші для теплоізоляції, армувальні сітки.

Основні види 

За призначенням поділяються:

  • тільки для приклеювання;

  • суміші, які можуть бути використані для приклеювання й армування.

В залежності від матеріалу, для якого застосовуються:

  • для пінополістиролу: екструдованого чи спіненого (ПСБ);

  • для мінераловатних утеплювачів;

  • суміші, що одночасно підходять як для плит з пінополістиролу, так і для мінвати.

На нашому сайті знайдете утеплювачі, клейові суміші для теплоізоляції та значний вибір варіантів декору утеплених стін від різних виробників та в різноманітних пакуваннях, зможете обрати матеріали, що найкраще відповідатимуть вашим потребам.

Для швидкого замовлення: посилання

Актуальні новини
Утепление пенопластом — быстрый способ подготовить дом к наступлению холодов
 11-04-2023
В современных реалиях ожидания отопительного сезона заставляет в ускоренном режиме позаботиться об уменьшении потребления электроэнергии, газа и комплексном сохранении тепла в доме.
Материал для высококачественной отделки: виды и особенности гипсовых штукатурок
 11-04-2023
Для выравнивания стен и потолков в помещениях используются штукатурки. Идеально гладкая и прочная поверхность является результатом четкого понимания правил и особенностей выбора строительных материал...
Матеріал для високоякісного оздоблення: види та особливості гіпсових штукатурок
 11-04-2023
Для вирівнювання стін та стель в приміщеннях використовують штукатурки. Ідеально гладка та міцна поверхня є результатом чіткого розуміння правил та особливостей вибору будівельних матеріалів та технік...
Утеплення пінопластом — швидкий спосіб підготувати будинок до настання холодів
 11-04-2023
В сучасних реаліях очікування опалювального сезону змушує в прискореному режимі подбати про зменшення споживання електроенергії, газу та комплексне збереження тепла в оселі.
Что нужно знать о популярном Армстронге
 05-04-2023
Армстронг — это вид подвесных потолков, который получил широкое распространение, особенно для коммерческих помещений.