Лакофарбові матеріали

з 10.08.2018
Лакокрасочные материалы

Лакофарбові матеріали (ЛФМ) – це суміші, які наносяться тонким шаром на завчасно підготовлену поверхню для утворення покриття, що захищає від впливу шкідливих речовин та допомагає досягнути потрібного декоративного ефекту. До них відносяться антисептики, ґрунти малярні, оліфи, фарби, лаки, віск, смоли, емалі тощо. Усі вищезгадані матеріали можуть виконувати різні функції: оздоблення стін, стелі чи підлоги, зміцнення поверхні, захист від вологи, УФ-променів та температурних перепадів, усунення дефектів, забезпечення гладкої та рівномірної фактури.

Але є те, що об'єднує всі лакофарбові матеріали – це захисна властивість, яка забезпечує обробленій поверхні тривалий строк експлуатації та естетичний вигляд.
Актуальні новини
Утепление пенопластом — быстрый способ подготовить дом к наступлению холодов
 11-04-2023
В современных реалиях ожидания отопительного сезона заставляет в ускоренном режиме позаботиться об уменьшении потребления электроэнергии, газа и комплексном сохранении тепла в доме.
Материал для высококачественной отделки: виды и особенности гипсовых штукатурок
 11-04-2023
Для выравнивания стен и потолков в помещениях используются штукатурки. Идеально гладкая и прочная поверхность является результатом четкого понимания правил и особенностей выбора строительных материал...
Матеріал для високоякісного оздоблення: види та особливості гіпсових штукатурок
 11-04-2023
Для вирівнювання стін та стель в приміщеннях використовують штукатурки. Ідеально гладка та міцна поверхня є результатом чіткого розуміння правил та особливостей вибору будівельних матеріалів та технік...
Утеплення пінопластом — швидкий спосіб підготувати будинок до настання холодів
 11-04-2023
В сучасних реаліях очікування опалювального сезону змушує в прискореному режимі подбати про зменшення споживання електроенергії, газу та комплексне збереження тепла в оселі.
Что нужно знать о популярном Армстронге
 05-04-2023
Армстронг — это вид подвесных потолков, который получил широкое распространение, особенно для коммерческих помещений.