Усе ще сумніваєтесь, чи потрібна вам підвісна стеля?

з 04.10.2019
 Все еще сомневаетесь, нужен ли вам подвесной потолок?

Ми підготували невеликий чек-лист: перелік випадків, коли підвісна стеля – це необхідність.

  • Ви плануєте апгрейд стелі в нежилому приміщенні. Підвісна конструкція – це ідеальний варіант облаштування стелі в офісі, торгових залах, кінотеатрах, арт-салонах, розважальних центрах, закладах освіти чи охорони здоров'я. Вона дозволяє приховати усі проведені комунікації, має високий рівень тепло та звукоізоляції, а також – підвищену стійкість до різких перепадів температур. До того ж після монтажу експлуатаційний період стелі може в кілька разів перевищити заявлений (більше 25-30 років), тому вам не доведеться повертатися до ремонтних питань так часто, як раніше.

  • У приміщенні – підвищена волога. Підвісна стеля відрізняється стійкістю до впливу вологи, тому її так часто обирають для кухонь, басейнів, закладів харчування тощо.

  • Для вас важливі антибактеріальні властивості стелі. Конструкція підвісної стелі добре пропускає повітря, має антибактеріальне покриття (до нього майже не прилипає пил), легко миється, тому не схильна до появи грибка, плісняви, гниття. Враховуючи шкідливий вплив на здоров’я останніх, підвісна стеля – найкраще рішення, наприклад, для шкіл та лікарень.

  • Ви хочете надати стелі естетичного вигляду швидко та не за всі гроші світу. Основи, пофарбовані водоемульсійною фарбою в кілька шарів, дуже складно чистити. І чим більше шарів фарби на стелі, тим менш естетично вона виглядає. Часто легше закрити її підвісною конструкцією, ніж займатися чисткою.

  • Ви плануєте зробити в кімнаті точкове освітлення. За допомогою простої штукатурки зробити це неможливо. Підвісна конструкція допоможе створити потрібну конфігурацію світильників, а всі дроти і з'єднання будуть надійно сховані.

Знайшли свій варіант? Тоді не зволікайте та переходьте за посиланням нижче, щоб обрати підвісну стелю за найкращими цінами на нашому сайті.

Актуальні новини
Утепление пенопластом — быстрый способ подготовить дом к наступлению холодов
 11-04-2023
В современных реалиях ожидания отопительного сезона заставляет в ускоренном режиме позаботиться об уменьшении потребления электроэнергии, газа и комплексном сохранении тепла в доме.
Материал для высококачественной отделки: виды и особенности гипсовых штукатурок
 11-04-2023
Для выравнивания стен и потолков в помещениях используются штукатурки. Идеально гладкая и прочная поверхность является результатом четкого понимания правил и особенностей выбора строительных материал...
Матеріал для високоякісного оздоблення: види та особливості гіпсових штукатурок
 11-04-2023
Для вирівнювання стін та стель в приміщеннях використовують штукатурки. Ідеально гладка та міцна поверхня є результатом чіткого розуміння правил та особливостей вибору будівельних матеріалів та технік...
Утеплення пінопластом — швидкий спосіб підготувати будинок до настання холодів
 11-04-2023
В сучасних реаліях очікування опалювального сезону змушує в прискореному режимі подбати про зменшення споживання електроенергії, газу та комплексне збереження тепла в оселі.
Что нужно знать о популярном Армстронге
 05-04-2023
Армстронг — это вид подвесных потолков, который получил широкое распространение, особенно для коммерческих помещений.