Аквапанелі: коли й де варто застосовувати

c 08.09.2022
F-Аквапанелі.jpeg
Простота монтажу, швидкість та надійність результату — ці властивості все частіше схиляють обирати інноваційну аквапанель для різноманітних ремонтних та будівельних робіт.

Це сучасний матеріал, що представлений у вигляді гіпсових плит. У склад яких також входять мінеральні заповнювачі, плюс з обох сторін вони армовані скловолоконною сіткою для ще більшої міцності.

Детальніше про головні переваги Аквапанелей перед стандартними матеріалами для зведення стінових, стельових конструкцій чи улаштування підлог, наприклад, цегли чи будівельних блоків ⬇️

✔ Тонші. Максимально ефективно зберігають площу приміщення. А ще, коли ви зводитимете стіни з аквапанелей, зможете легко покращити теплоізоляцію, давши додатковий шар теплоізоляційного матеріалу. При цьому площа приміщення буде такою ж, якби ви просто використали цеглу чи блок.

✔ Легші. Працювати з аквапанелями та транспортувати їх досить комфортно, особливо, якщо монтаж проводяться на висоті. Крім того, вони не створюють додаткового навантаження на перекриття.

✔ Надійні та довговічні, а також мають відмінні характеристики: негорючість, стійкість до ударів чи деформацій, вологостійкість: не набухають, не розшаровуються, не вбирають вологу.

Аквапанелі поділяють на два різновиди: для внутрішнього та внутрішнього застосування ⬇️

Внутрішні обирають для каркасно-обшивних конструкцій: монтажу перегородок, обшивки стін, щоб створити надійну основу для наступних оздоблювальних матеріалів.

Зовнішні використовують для зведення зовнішніх стін та стель, для ремонтних робіт над фасадом приміщення.


Обидва варіанти ви знайдете на нашому сайті. Якщо вам потрібен неймовірно міцний та стійкий матеріал і водночас сертифікований та перевірений продукт для вашого будівництва — купуйте аквапанелі за посиланням: https://alkiv.ua/ua/catalog/akvapaneli/

Або телефонуйте на безкоштовну лінію 0 800 218 277
Актуальные новости
Утепление пенопластом — быстрый способ подготовить дом к наступлению холодов
 11-04-2023
В современных реалиях ожидания отопительного сезона заставляет в ускоренном режиме позаботиться об уменьшении потребления электроэнергии, газа и комплексном сохранении тепла в доме.
Материал для высококачественной отделки: виды и особенности гипсовых штукатурок
 11-04-2023
Для выравнивания стен и потолков в помещениях используются штукатурки. Идеально гладкая и прочная поверхность является результатом четкого понимания правил и особенностей выбора строительных материал...
Матеріал для високоякісного оздоблення: види та особливості гіпсових штукатурок
 11-04-2023
Для вирівнювання стін та стель в приміщеннях використовують штукатурки. Ідеально гладка та міцна поверхня є результатом чіткого розуміння правил та особливостей вибору будівельних матеріалів та технік...
Утеплення пінопластом — швидкий спосіб підготувати будинок до настання холодів
 11-04-2023
В сучасних реаліях очікування опалювального сезону змушує в прискореному режимі подбати про зменшення споживання електроенергії, газу та комплексне збереження тепла в оселі.
Что нужно знать о популярном Армстронге
 05-04-2023
Армстронг — это вид подвесных потолков, который получил широкое распространение, особенно для коммерческих помещений.
Профиль для гипсокартона из алюминия или оцинкованной стали
 05-04-2023
Оборудование любой конструкции из гипсокартона начинается с монтажа каркаса с помощью профилей: стоечных, направляющих или дополнительных специализированных вариантов, таких как арочный, дверной и др