Фарби на водній основі — найпопулярніше рішення для робіт всередині приміщення

c 22.09.2022
F-фарби-на-водній-основі.jpeg
Вододисперсійні та водоемульсійні — фарби, в яких основним розчинником виступає вода.

▪️ Вододисперсійна фарба — це дисперсія, тобто суміш дрібних частинок (пігментів та полімерів) у рідкому середовищі (воді). Після нанесення рідина випаровується, а полімер твердне й утворює на поверхні стійку суцільну плівку. Такі фарби можуть володіти водовідштовхувальними властивостями. Продається у вигляді пасти різної консистенції.

▪️ Водоемульсійна — це суспензія, що складається з води, пігментів і найдрібніших частинок полімерів, тобто рідке в рідкому. Такі фарби поділяються на різновиди, в залежності від полімеру в основі:

Акрилові — завдяки акриловій смолі вони водовідштовхувальні, добре миються та підходять для більшості поверхонь.

Силіконові — мають подібні властивості до акрилових. Крім того, здатні перекривати невеликі тріщини, добре зафарбовують мінеральні поверхні.

Силікатні — в основі рідке скло, тому добре захищають поверхні від впливу зовнішніх чинників та зберігають свої властивості.

Латексні — досить універсальний вид: водостійкі, паропроникні, використовується як для зовнішніх, так і внутрішніх робіт.

Так, як у складі фарб на водній основі природні полімери — вони повністю безпечні для людини та навколишнього середовища. А різноманітні добавки забезпечують рівномірність нанесення, довговічність, збереження зовнішнього вигляду тривалий час ✔

Переваги:

▪️ Екологічність — містять органічні компоненти, тому різкий хімічний запах, який ми звикли чути під час і після фарбування, відсутній. Їх активно використовують в спальнях, дитячих.

▪️ Паропроникність — здатні поглинати вологу, щоб забезпечувати циркуляцію повітря. Один із факторів, що допоможе запобігти утворенню конденсату на поверхні, плісняви та грибку.

▪️ Висока адгезія з більшістю поверхонь.

▪️ Довговічність.

▪️ Можливість надати будь-яке забарвлення за допомогою тонування. Щоб заощадити час, отримати саме бажаний, однорідний відтінок — скористайтесь послугою професійного колорування. Ми використовуємо тільки якісні матеріали, що безпечні для здоров'я та характеризуються стійкістю.

▪️ Простота нанесення.

▪️ Швидкість висихання.

Недоліки:

▪️ Нестійкі до низьких температур та дії опадів.

Саме тому їх найчастіше використовують для внутрішніх робіт. Та не варто назвати їх тільки інтер'єрними. Адже виробники постійно вдосконалюють склад, додають модифікуючі добавки, аби поєднати безпечність та стійкість до впливу погодних умов: опадів, сонячного світла, перепадів температур. Тому на ринку знайдете достойні варіанти фарб на водній основі для зовнішнього застосування.



Для замовлення переходьте за посиланням: https://alkiv.ua/ua/catalog/vodoemulsionnye-kraski/
А якщо потрібна консультація — телефонуйте на безкоштовну лінію 0 800 218 277
Актуальные новости
Утепление пенопластом — быстрый способ подготовить дом к наступлению холодов
 11-04-2023
В современных реалиях ожидания отопительного сезона заставляет в ускоренном режиме позаботиться об уменьшении потребления электроэнергии, газа и комплексном сохранении тепла в доме.
Материал для высококачественной отделки: виды и особенности гипсовых штукатурок
 11-04-2023
Для выравнивания стен и потолков в помещениях используются штукатурки. Идеально гладкая и прочная поверхность является результатом четкого понимания правил и особенностей выбора строительных материал...
Матеріал для високоякісного оздоблення: види та особливості гіпсових штукатурок
 11-04-2023
Для вирівнювання стін та стель в приміщеннях використовують штукатурки. Ідеально гладка та міцна поверхня є результатом чіткого розуміння правил та особливостей вибору будівельних матеріалів та технік...
Утеплення пінопластом — швидкий спосіб підготувати будинок до настання холодів
 11-04-2023
В сучасних реаліях очікування опалювального сезону змушує в прискореному режимі подбати про зменшення споживання електроенергії, газу та комплексне збереження тепла в оселі.
Что нужно знать о популярном Армстронге
 05-04-2023
Армстронг — это вид подвесных потолков, который получил широкое распространение, особенно для коммерческих помещений.
Профиль для гипсокартона из алюминия или оцинкованной стали
 05-04-2023
Оборудование любой конструкции из гипсокартона начинается с монтажа каркаса с помощью профилей: стоечных, направляющих или дополнительных специализированных вариантов, таких как арочный, дверной и др