Переваги улаштування наливної підлоги для ванних кімнат

c 14.09.2022

F-наливна-підлога.jpegРемонт у ванній — це завдання з зірочкою. Адже тут зазвичай постає багато вимог, яких необхідно дотримуватися. Наприклад, підбирати матеріали, що протистоятимуть підвищеній вологості в приміщенні, а також знайти максимально зручні та надійні продукти для гідроізоляції, облицювальних робіт.

Якщо говорити саме про підлогу, обираючи ремонтні матеріали також варто враховувати можливі перепади температур.

Раніше найпростішим рішенням для фінішного декору було облицювання керамічною плиткою. Та тепер усе частіше можна побачити в ванних кімнатах та санвузлах наливні підлоги, інша назва — нівеліри.

Та що б ви не обрали: плитку, дерево, полімерні чи вінілові матеріали для оздоблення, спочатку потрібно добре вирівняти чорнову підлогу. І наливні підлоги тут теж якнайкраще підходять.

Нівеліри — це рідкий та в'язкий матеріал для підлогового покриття, що легко розподіляється та утворює безшовну міцну поверхню.

Переваги перед звичайним розчином:

  • прості та зручні в роботі, особливо рятують, коли приміщення невелике, розвернутися нема де, а потрібно досягти рівної поверхні. Саме з готовою сумішшю ви легко отримаєте гладку поверхню, що не потребуватиме шліфування;
  • вологостійкі;
  • швидко сохнуть;
  • заливаються тонким шаром — зберігають висоту приміщення;
  • коли чорнова підлога без значних перепадів — використати нівелір буде не тільки зручніше, а й економніше 

Наливна підлога як стяжка під час облаштування теплих підлог — досить практичне рішення. Адже крім вище перерахованих плюсів, це матеріал, що відмінно зберігає свою міцність, попри перепади температур, а також не виділяє жодних небезпечних речовин під час нагрівання.

Звичайно, що суміші для вирівнювання дещо дорожчі, ніж приготований самостійно розчин. Та завдяки численним перевагам, саме наливним підлогам надають перевагу для ремонту в невеликих приміщеннях.



Маєте питання? Телефонуйте на безкоштовну лінію 0 800 218 277
Ми зорієнтуємо за ціною, надамо детальну інформацію та підкажемо, які матеріали краще відповідатимуть вашим запитам.

Переходьте за посиланням, щоб швидко замовити все необхідне: https://alkiv.ua/ua/catalog/nalivnye-poly/
Актуальные новости
Утепление пенопластом — быстрый способ подготовить дом к наступлению холодов
 11-04-2023
В современных реалиях ожидания отопительного сезона заставляет в ускоренном режиме позаботиться об уменьшении потребления электроэнергии, газа и комплексном сохранении тепла в доме.
Материал для высококачественной отделки: виды и особенности гипсовых штукатурок
 11-04-2023
Для выравнивания стен и потолков в помещениях используются штукатурки. Идеально гладкая и прочная поверхность является результатом четкого понимания правил и особенностей выбора строительных материал...
Матеріал для високоякісного оздоблення: види та особливості гіпсових штукатурок
 11-04-2023
Для вирівнювання стін та стель в приміщеннях використовують штукатурки. Ідеально гладка та міцна поверхня є результатом чіткого розуміння правил та особливостей вибору будівельних матеріалів та технік...
Утеплення пінопластом — швидкий спосіб підготувати будинок до настання холодів
 11-04-2023
В сучасних реаліях очікування опалювального сезону змушує в прискореному режимі подбати про зменшення споживання електроенергії, газу та комплексне збереження тепла в оселі.
Что нужно знать о популярном Армстронге
 05-04-2023
Армстронг — это вид подвесных потолков, который получил широкое распространение, особенно для коммерческих помещений.
Профиль для гипсокартона из алюминия или оцинкованной стали
 05-04-2023
Оборудование любой конструкции из гипсокартона начинается с монтажа каркаса с помощью профилей: стоечных, направляющих или дополнительных специализированных вариантов, таких как арочный, дверной и др