Профіль для гіпсокартону: з алюмінію чи оцинкованої сталі

c 05.04.2023

FB-Профіль-для-гіпсокартону.jpgОблаштування будь-якої конструкції з гіпсокартону, починається з монтажу каркаса за допомогою профілів: стієчних, направляючих або додаткових спеціалізованих варіантів, таких як арковий, дверний та інші. 


Кращий матеріал для профілів — це метал, найбільш поширені варіанти: з алюмінію чи оцинкованої сталі. 


Однак, оцинкований метал поступово витісняє алюміній. Чому? 


Суть питання в ціні: алюмінієвий профіль володіє відмінними якостями, але значно дорожчий. В той час, як профіль з оцинкованого металу при бюджетній вартості забезпечує блискучі експлуатаційні характеристики: високу антикорозійну стійкість та пожежну безпечність. Цинкування дозволяє покращити стійкість сталі до 20 разів в порівнянні зі звичайним металевим профілем без покриття. 


Відповідно до призначення, використовують товстолистову чи тонколистову сталь. Наприклад для направляючого профілю, який формує основу майбутнього каркасу та відповідно повинен витримувати значне навантаження — обирають товсті марки сталі. Так само несучий профіль, до якого безпосередньо кріплять листи гіпсокартону, має бути міцними, тому для них також використовують товстолистову сталь. А для фігурного аркового профілю — тонші марки сталі, що в поєднанні з перфорацією забезпечує потрібну гнучкість. 


Важливо звертати на якість виконання: якість цинкового покриття, відповідність товщини металу характеристикам, відсутність дефектів на поверхні.


Щоб замовити профілі для гіпсокартонних систем та супутню комплектацію від надійних виробників, переходьте за посиланням: https://alkiv.ua/ua/catalog/profil-dlya-gipsokartona/


Щоб підібрати найкращі матеріали конкретно під ваші потреби, телефонуйте на безкоштовну лінію 0 800 218 277


Актуальные новости
Утепление пенопластом — быстрый способ подготовить дом к наступлению холодов
 11-04-2023
В современных реалиях ожидания отопительного сезона заставляет в ускоренном режиме позаботиться об уменьшении потребления электроэнергии, газа и комплексном сохранении тепла в доме.
Материал для высококачественной отделки: виды и особенности гипсовых штукатурок
 11-04-2023
Для выравнивания стен и потолков в помещениях используются штукатурки. Идеально гладкая и прочная поверхность является результатом четкого понимания правил и особенностей выбора строительных материал...
Матеріал для високоякісного оздоблення: види та особливості гіпсових штукатурок
 11-04-2023
Для вирівнювання стін та стель в приміщеннях використовують штукатурки. Ідеально гладка та міцна поверхня є результатом чіткого розуміння правил та особливостей вибору будівельних матеріалів та технік...
Утеплення пінопластом — швидкий спосіб підготувати будинок до настання холодів
 11-04-2023
В сучасних реаліях очікування опалювального сезону змушує в прискореному режимі подбати про зменшення споживання електроенергії, газу та комплексне збереження тепла в оселі.
Что нужно знать о популярном Армстронге
 05-04-2023
Армстронг — это вид подвесных потолков, который получил широкое распространение, особенно для коммерческих помещений.
Профиль для гипсокартона из алюминия или оцинкованной стали
 05-04-2023
Оборудование любой конструкции из гипсокартона начинается с монтажа каркаса с помощью профилей: стоечных, направляющих или дополнительных специализированных вариантов, таких как арочный, дверной и др