Як обрати генератор залежно від потреби: для бізнесу чи приватного користування

c 26.01.2023
FB-Генератор.jpgГенератор, який задовольнятиме потреби бізнесу та той, який підійде для дому — абсолютно різні моделі. Розказуємо чому.

Для житлових приміщень кількість критичних приладів менша, ніж, наприклад, для виробництва, торговельного приміщення, офісу чи будівельного майданчика.

Тому, для забезпечення особистих потреб можна обійтися компактним бензиновим генератором. Його потужності цілком достатньо, щоб задовольнити базові потреби у приватному будинку: опалення, подача води, освітлення, холодильник, інтернет.

Наразі попит мають бензинові генератори з потужністю від 2,5-2,8 кВт до 5 кВт. Зручні, легші та мають нижчу ринкову ціну, якщо порівнювати з дизельними.

Але варто пам‘ятати, що бензинові генератори не можуть працювати безперервно і потребують відпочинку кожні 8-10 год.

Більшість побутових приладів розраховані на стандартну потужність 220 В. Отож, для дому цілком достатньо однофазного генератора, який видає 220-230 В.

Якщо говорити про бізнес.

Тут більшою мірою надають перевагу високопотужним дизельним генераторам, що здатні працювати безперебійно до 24 год. Вони коштують дорожче, але економніші в користуванні завдяки зниженому рівню споживання та нижчій ціні на пальне. За активного використання, такий агрегат швидко окупається.

Варто зазначити, що професійні бензинові генератори від перевірених виробників так само відмінно виконують роль резервного джерела енергії на час відключень для комерційних приміщень.

Якщо розглядати ідеальний генератор для бізнесу за кількістю фаз — це може бути як однофазний, так і трифазний. Трифазний має 2 виходи й одночасно може підтримувати роботу як звичайних приладів (220 В), так і надпотужних (380 В). Загалом потрібно орієнтуватися на конкретні прилади, які збираєтесь живити від генератора.

Щодо таких деталей, як спосіб запуску, системи захисту, додаткових опцій, що роблять користування зручнішим, — мова йде про ваш смак та рівень бюджету.

Враховуючи, що генератор — це дорога інвестиція, до його купівлі треба підійти з розумом.



Щоб без зайвих клопотів знайти та замовити якісний генератор переходьте за посиланням: https://alkiv.ua/ua/catalog/generatori/

Щоб підібрати найкращий варіант конкретно під ваші потреби, телефонуйте на безкоштовну лінію 0 800 218 277
Актуальные новости
Утепление пенопластом — быстрый способ подготовить дом к наступлению холодов
 11-04-2023
В современных реалиях ожидания отопительного сезона заставляет в ускоренном режиме позаботиться об уменьшении потребления электроэнергии, газа и комплексном сохранении тепла в доме.
Материал для высококачественной отделки: виды и особенности гипсовых штукатурок
 11-04-2023
Для выравнивания стен и потолков в помещениях используются штукатурки. Идеально гладкая и прочная поверхность является результатом четкого понимания правил и особенностей выбора строительных материал...
Матеріал для високоякісного оздоблення: види та особливості гіпсових штукатурок
 11-04-2023
Для вирівнювання стін та стель в приміщеннях використовують штукатурки. Ідеально гладка та міцна поверхня є результатом чіткого розуміння правил та особливостей вибору будівельних матеріалів та технік...
Утеплення пінопластом — швидкий спосіб підготувати будинок до настання холодів
 11-04-2023
В сучасних реаліях очікування опалювального сезону змушує в прискореному режимі подбати про зменшення споживання електроенергії, газу та комплексне збереження тепла в оселі.
Что нужно знать о популярном Армстронге
 05-04-2023
Армстронг — это вид подвесных потолков, который получил широкое распространение, особенно для коммерческих помещений.
Профиль для гипсокартона из алюминия или оцинкованной стали
 05-04-2023
Оборудование любой конструкции из гипсокартона начинается с монтажа каркаса с помощью профилей: стоечных, направляющих или дополнительных специализированных вариантов, таких как арочный, дверной и др